Gebeden en vieringen

De kerk is dagelijks open. Je bent welkom, of het nu is om een kaarsje te branden, naar muziek te luisteren, te bidden of een dienst bij te wonen.


Zondag

10.20 uur: Oefenen voor de dienst
10.30 uur: Dienst van Schrift en Tafel, volgens rooster. Tijdens de dienst is er een lezing en uitleg van de Bijbel. Ook delen we brood en wijn (avondmaal). 
19.00 uur:  Avondgebed (vesper), Noordertransept


Maandag 

7.00 uur: Ochtendgebed, Dagkapel
12.30 uur: Middaggebed, met lezing volgens rooster, Dagkapel


Woensdag

12.30 uur: Middaggebed, met lezing volgens rooster, Dagkapel

19.00 uur: Avondgebed (vesper), Noordertransept


Vrijdag

12.30 uur: Middaggebed, met lezing volgens rooster, Dagkapel. We bidden elke vrijdag ook het Coventry-gebed, een gebed voor vrede wereldwijd.


Je kunt de kerkdiensten van Citypastoraat Domkerk ook online beluisteren of bekijken. Wil je een orde van dienst? Vraag die dan (uiterlijk vrijdag 12.00 uur) aan bij het secretariaat: secretariaat@domkerk.nl, tel. 030 – 231 04 03.

In de maanden juli en augustus is er geen ochtendgebed. 

In de Domkerk houden we de gedachtenis aan honderd geloofsgetuigen levend, de ‘heiligen ons voorgegaan’. Ter inspiratie voor een persoonlijk gebed vind je in de gedachteniskapel achter het hoogkoor teksten van en over deze heiligen. Hun namen worden bovendien genoemd: tijdens elk avondgebed en soms ook in het middaggebed en de zondagmorgendienst.

Agenda

Geen evenementen gevonden