Steun de Domkerk

Vind je het belangrijk dat de Domkerk behouden blijft en dagelijks open is? Word dan Vriend van de Domkerk en steun ons met een eenmalige gift of met een doorlopende machtiging. 

Met je bijdrage maak je het mogelijk dat de kerk dagelijks open is en gratis toegankelijk is. Je draagt ook bij aan het noodzakelijke onderhoud en de restauratie van het gebouw. Dit is nodig om de kerk in goede staat door te kunnen geven aan toekomstige generaties. De kosten hiervoor zijn echter hoog. De financiële steun van de overheid en verschillende fondsen dekken niet alle kosten.

Je kunt ook zelf een bijdrage overmaken naar IBAN NL 47 INGB 0005 855 937 t.n.v. Stichting Vrienden van de Domkerk. Vermeld bij je betaling je naam, postcode en huisnummer. Dan kunnen wij jouw gift goed administreren. 

Hartelijk dank voor je steun aan de Domkerk. 

 

Nieuws & activiteiten

Bezoek vier toplocaties op één ticket.
De Stichting Appeltaartconcerten bestaat vijf jaar en viert dit met een serie concerten in de Domkerk.

Wat doen wij?

Een keer per jaar organiseren wij een Vriendenlezing. Alle vrienden worden voor deze bijeenkomst uitgenodigd. Daarnaast ontvangen Vrienden twee keer per jaar gedrukte informatie: één keer het Vriendenmagazine en één keer de Nieuwsbrief

Als Vriend van de Domkerk ontvang je desgewenst ook enkele malen per jaar onze digitale nieuwsbrief. 

Word Domdrager 

Als Domdrager draag je bij aan de restauratie en het onderhoud dat de komende jaren nodig is om de kerk door te geven aan nieuwe generaties. Je bent Domdrager als  je € 250,- of meer per jaar doneert. Dit bedrag mag je per jaar of verspreid per maand schenken. Je geniet van alle voordelen van de Vrienden én we nodigen je uit voor bijzondere ontvangsten, zoals bijvoorbeeld speciale rondleidingen tijdens de restauratie. We gaan graag met je in gesprek als je persoonlijke wensen hebt.

Als Domdrager kun je je bijdrage periodiek schenken met een schenkingsovereenkomst voor een minimale periode van vijf jaar. De gift is dan volledig fiscaal aftrekbaar. Dit biedt je een flink belastingvoordeel én je biedt de stichting extra zekerheid van inkomen. Wil je Domdrager worden? Stuur een e-mail naar wordvriend@domkerk.nl voor meer informatie.

Nalaten aan de Domkerk

Je kunt Stichting Vrienden van de Domkerk opnemen in je testament. Met jouw nalatenschap draag je bij aan een duurzame toekomst voor de Domkerk. Vraag meer informatie aan via onder staande button. 

Over de stichting

De Stichting Vrienden van de Domkerk is een zelfstandige rechtspersoon en staat los van de kerkelijke gemeente, het Citypastoraat Domkerk, en de Stichting Zaterdagmiddagmuziek. Er is een goede onderlinge samenwerking. 

De Stichting Vrienden van de Domkerk heeft een ANBI-status voor culturele instellingen. De stichting gaat zorgvuldig om met je gegevens, zoals je in de AVG-verklaring kunt lezen.

Lees meer over het bestuur en het beleid van de stichting.

 

Contactgegevens

Algemene informatie: vriendendomkerk@domkerk.nl  

Informatie over donateurs en giften: wordvriend@domkerk.nl 

Penningmeester: penningmeestervrienden@domkerk.nl 

Algemene informatie

Heeft u een vraag, opmerking of een bijzondere wens? Gebruik het contactformulier!

Informatie over donateurs en giften
wordvriend@domkerk.nl

Penningmeester
penningmeestervrienden@domkerk.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Word vriend van de Domkerk

Word vriend van de Domkerk

Steun de Domkerk met een eenmalige gift