In de Stilte … in de Domkerk: Op weg met Maria

Maria stond erbij en keek ernaar en wat gebeurde er met haar?!

Deze serie van zeven bijeenkomsten volgen we de weg van Maria zoals beschreven in de bijbel. Ze zei ‘ja’ op Gods onmogelijke vraag en daarna ging haar leven niet over rozen. Wij volgen die weg van Maria. En we staan daarbij stil bij de wondere wendingen in haar leven en bij de wendingen in ons eigen leven. Wanneer doe je wat je moet doen? Wat zijn obstakels? Op wie durf je blindelings te vertrouwen? Van Advent tot Pinksteren volgen we Maria en staan stil bij onze eigen levensweg.

We beginnen met een ontspanningsoefening en beluisteren een Bijbelvers. Het grootste deel van de tijd zijn we in stilte in de Domkerk. Daarna ronden we gezamenlijk af.

’t Is voor deze serie fijn als je alle keren kunt komen. Welkom!

Tijd                  donderdag 16.00-17.15 uur

Datum             15 december, 5 en 26 januari, 16 februari, 9 en 30 maart, 13 april 2023

Waar               Domkerk, ingang Domplein, sacristie

Kosten            € 35,- voor de hele serie of 5,- per keer