Domkerk zoekt vrijwilligers

Domkerk in Utrecht zoekt vrijwilligers

 De Domkerk zoekt vrijwilligers. Als historisch en cultureel icoon van de stad is de Domkerk op zoek naar enthousiaste mensen die hun passie voor geschiedenis en erfgoed willen delen door actief betrokken te zijn bij de openstelling van de kerk. Heb je belangstelling en wil je meer weten? Mail dan naar officemanager@domkerk.nl of bel naar bel 030 – 231 04 03 (tussen 9 en 12 uur)

De Domkerk is een plek vol historische betekenis en culturele waarde. Een plek waar bezoekers en gelovigen samenkomen om te genieten van de indrukwekkende geschiedenis, prachtige architectuur en boeiende verhalen die door de eeuwen heen zijn ontstaan.

Als vrijwilliger van de Domkerk krijg je de kans om deze geschiedenis tot leven te brengen voor bezoekers van over de hele wereld.

Ook maak je deel uit van een hecht team en elk team heeft eigen taken en activiteiten. Zo is er onder andere het verwelkomen en informeren van bezoekers of het bemensen van DomCafé en DomShop. Of wil je juist achter de schermen helpen met de roostering en het organiseren van activiteiten? Je zult de kans krijgen om je kennis te vergroten of kennis in te brengen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in het behoud en de openstelling van dit historische religieuze erfgoed.

De Domkerk kijkt uit naar je komst! Samen kunnen we de prachtige Domkerk blijven koesteren als een levendig en inspirerend centrum van cultuur en spiritualiteit.