Actie Kerkbalans 2023 – je bijdrage is hard nodig

DIGITAAL – Kerkbalans folder 2023

Deze week start de Actie Kerkbalans 2023. Alle leden van het Citypastoraat Domkerk ontvangen een brief met het verzoek om ruimhartig te geven.

De kosten voor het Citypastoraat Domkerk zullen in 2023 hoger zijn dan voorgaande jaren. De prijzen stijgen harder dan ooit. Iedereen merkt dat alles duurder wordt. Ook de Domkerk zal in 2023 meer geld uitgeven aan salarissen, verwarming, onderhoud en activiteiten. Ook de uitvoering van het beleidskader is kostbaar. De Domkerk wil het kloppend hart zijn van Utrecht. Ook om die ambitie waar te maken, is je steun noodzakelijk. Voor al deze activiteiten is dit jaar 145.000 euro nodig. Draag bij aan een gezonde financiële toekomst van de Domkerk en doe mee met de Actie Kerkbalans. Kan de Domkerk op je bijdrage rekenen?

Bent je geen gemeentelid, maar wil je het Citypastoraat Domkerk toch steunen met een gift? Maak je bijdrage dan over. Dat kan op twee manieren: via Ideal of door zelf over te maken naar IBAN NL 11 RABO 0130 6993 06 t.n.v. Citypastoraat Domkerk o.v.v. Actie Kerkbalans 2023. Hartelijk dank voor uw bijdrage!