Kinderfeest Sint Maarten

Vier het feest van Sint Maarten in de Domkerk
05/11/2023 15:00 - 17:30

Hét kinderfeest van Sint Maarten

Het Sint Maartens feest vier je natuurlijk in de Domkerk. Het is een feest voor de kinderen die onder begeleiding van volwassenen samen het feest van Sint Maarten vieren.

We beginnen met het knutselen van je eigen lampion daarna is er een verhalenverteller die je mee neemt naar de tijd van Sint Maarten. We gaan ook échte Sint Maartens liederen oefenen onder begeleiding van cantor Remco de Graas.

Wanneer we daarmee klaar zijn gaan we de straat op en langs een aantal vooraf afgesproken snoepadressen rondom de Dom om te zingen en om een kleine traktatie te ontvangen. Voor kinderen is er chocolademelk met een krentenbol en we schenken koffie en thee. Iedereen is welkom, aanmelding en kaartjes bestellen gaat via de website van de Domkerk.

Kom op zondag 5 november je eigen lampion knutselen in de Domkerk!

We starten precies om 15.00 in de Domkerk, zorg dus dat je voor 15.00 uur binnen bent. De inloop start vanaf 14.30 uur. Rond 17.30 zijn we na de optocht weer terug bij de Domkerk.

Neem mee:

• lampionstok met lampje
  • leeg melkpak als basis voor je lampion.

Belangrijk: Het is de bedoeling dat een volwassen begeleider de hele middag bij de kinderen blijft!

Zeker zijn dat je mee kunt doen? Bestel tickets via de button rechtsonder.

Er is beperkt ruimte, vol is vol!

Kosten: € 4,50 per kind, voor volwassen gratis.

Bestel tickets

Kinderfeest Sint Maarten