Appeltaartconcert

‘Belle en beesten’
14/06/2024 10:00 - 11:30

Appeltaartconcert in de Domkerk op 14 juni

Tijdens dit Appeltaartconcert treden mezzosopraan Karin Strobos en pianist Ernst Munneke met een ensemble op. U hoort muziek van Belle van Zuylen, haar leermeester Zingarelli en haar inspiratiebron Mozart. En na de muziek? Is er Appeltaart! De toegang bedraagt 5 euro (incl. appeltaart en thee/koffie). Op vertoon van de U-pas bedraagt de toegang 2,50 euro. Online reserveren wordt aangeraden. Resterende kaartjes zijn voor aanvang van het concert aan de deur te koop (graag contant en gepast betalen), maar op = op. Met uw vrijwillige bijdrage aan de uitgang zorgt u ervoor dat onze concerten breed toegankelijk blijven.

Van: Vrienden van de Domkerk
Voor: iedereen, kaarten kunnen worden gereserveerd via de speellijst op www.appeltaartconcerten.nl
Waar: Domkerk. De concerten starten om 10.30 uur (deur open om 10.00 uur).