3-D puzzel van de Utrechtse Domkerk

Categorie: Puzzels
Tags: Domkerk, Utrecht

++ BIJDRAGE AAN DE RESTAURATIE VAN DE DOMKERK ++ Op 1 augustus 1674 stortte het middenschip van de Utrechtse Domkerk in en sindsdien staat de Domtoren los van wat nu de Domkerk is. Ben je benieuwd hoe de kerk er echt heeft uit gezien tot die tijd en wil je er zelf aan bouwen dan kan dat nu met deze prachtige 3D puzzel. De opbrengst is geheel bestemd voor de restauratie van (het overgebleven stuk van) de Utrechtse Domkerk. De uitgever van de puzzel schenkt van elke verkochte puzzel een bijdrage aan het restauratiefonds!   De puzzel geeft een beeld van hoe de Domkerk met Domtoren eruit zagen voor de verwoestende tornado. 8 jr e.o.
++ Wil je het VERHAAL lezen over de grote storm die over Utrecht raasde in augustus 1674, lees dan: Thea Beckman – STAD IN DE STORM, zie onze andere advertenties.