Brigitte Nieubuur en Ellen de Bruijn (ill) – Nog meer Utrecht

Categorie: Utrecht, Kinderboeken
Tags: Brigitte Nieubuur, Ellen de Bruijn, Nog meer Utrecht, prentenboek Utrecht, Uitgeverij Achter de Dom, Utrecht

Na hun geweldige boek Utrecht waarvan de DomShop vele exemplaren heeft verkocht aan jong en oud, verscheen in september 2022 het tweede deel “Nog meer Utrecht“.
De Domkerk en de Domtoren komen er ook weer prominent in voor: zoals het evangelistenraam van Richard Roland Holst en de Pandhof.
En Suster Bertken is ook niet vergeten.

Ellen en Brigitte hebben goed geluisterd naar al hun lezers: je kon doorgeven wat je miste in het eerste boek.

De ansichtkaarten van Ellen de Bruijn zijn ook verkrijgbaar in de DomShop.

En Suster Bertken is ook niet vergeten.

De ansichtkaarten van Ellen de Bruijn zijn ook verkrijgbaar in de DomShop.