Jonathan Franzen – Kruispunt

Categorie: Boeken, Romans

Vrijdagavond 23 september is Jonathan Franzen te gast in de Domkerk om te spreken over zijn nieuwste boek Kruispunt.
Het boek speelt zich af tussen kerstavond 1971 tot Pasen 1972.
Hoofdpersonen zijn Russ Hildebrandt, zijn vrouw Marion, kinderen Clem, Becky, Perry en Judson.
Hildebrandt (ongeveer 45 jaar) is hulpprediker in een progressieve kerk in een welvarend voorstadje van Chicago.
Hij groeide op in een streng mennonitisch/ doopsgezind gezin, waarmee hij gebroken heeft.
Alle gezinsleden staan op een kruispunt in hun leven.
Franzen weet je als geen ander te betrekken bij al deze levens.

Kruispunt is deel één van wat een trilogie moet worden: A Key to All Mythologies

Alle leverbare titels van Franzen zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te koop in de boekenstand van de DomShop tijdens deze bijzondere avond.

Het boek speelt zich af tussen kerstavond 1971 tot Pasen 1972.
Alle gezinsleden staan op een kruispunt in hun leven.
Franzen weet je als geen ander te betrekken bij al deze levens.